PROGRAM JE ODOBREN OD MINISTARSTVA PROSVETE

Nova verifikovana privatna osnovna škola „TVRĐAVA“ deci pruža podsticajno okruženje za napredovanje i rad. U OŠ „TVRĐAVA“ program se realizuje prema propisima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, ali na način koji omogućava deci da budu kreatori nastave, aktivni učesnici i inicijatori, a učitelji i nastavnici vodiči kroz vaspitno-obrazovni proces.

Upis traje tokom cele godine.

Kroz naš rad podstičemo logičko zaključivanje, apstraktno mišljenje, razvoj intelektualnih sposobnosti i kreativni pristup učenju i sticanju novih znanja.

undefined

NAŠA MISIJA - PRIMENJIVO ZNANJE

Misija OŠ „TVRĐAVA“ je da deca znaju da primene znanje koje steknu u našoj školi, u daljem obrazovanju i životu; da razviju toleranciju i poštovanje različitosti kod ljudi, kao i empatiju i samopoštovanje.  NEGUJEMO INDIVIDUALNOST

Vizija: negujemo individualnost dece i odraslih, kvalitetne ljudske vrednosti (iskrenost, otvorenost, samostalnost, slobodu govora, samopoštovanje, radne navike, prijateljstvo, vedrinu, kreativnost), želju za životom i radost življenja.  

KAKO JE TO ZAMIŠLJENO

Program propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u našoj školi je realizovan tako da deca, u modernom i kreativno dizajniranom prostoru:

  • nauče da uče, nauče zašto uče i kako da to znanje primene u životu i radu,
  • istražuju, eksperimentišu i saznaju na zanimljive načine
  • kroz metode AKTIVNE NASTAVE budu kreatori nastave, a ne puki posmatrači,
  • sa osmehom dolaze u školu i sa osmehom odlaze kući;

Šta mi želimo

  • Praćenjem psiho–fizičkog razvoja svakog učenika omogućimo najkvalitetniju uslugu za svakog i podstaknemo ih da daju svoj maksimum u toku obrazovnog procesa.
  • Pripremimo svakog učenika za dalje obrazovanje koje on želi i bira za sopstvenu budućnost.
  • Intezivno učenje stranih jezika i njihova primenjivost u praksi (engleski, nemački i francuski), pomognu u širenju vidika vezanih za školovanje i život uopšte i doprinesu što većoj otvorenosti ka internacionalnim sistemima školovanja.
  • Stručni kadar koji radi u našoj školi bude samosvestan i želi da se razvija i napreduje, kako bi bili u mogućnosti da pariraju razvoju tehnologije, nauke i sistemima učenja.

Zemlja čuda

undefined

Predškolska ustanova treba, pre svega, da služi deci – ne porodici i ne školi- nego prvenstveno deci i njihovim osnovnim potrebama. To je možda najbolji razlog zašto da izaberete ZEMLJU ČUDA.

Mi vodimo računa koja su interesovanja i potrebe dece koja borave kod nas. Pristupamo svakom detetu individualno, jer svako od nas je individua za sebe i ima svoj tempo, način i put razvoja.

Kod nas svako dete ima priliku da bude ono što jeste i da se razvija u tom smeru. Svako, i deca i odrasli, mogu da izraze svoje misli, osećanja, želje i potrebe i da pri tom budu poštovani i uvažavani.

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas