Branka Karagić

Nastavnica srpskog jezika

Sa decom i knjigama ste uvek u dobrom društvu i nikad nije dosadno, smatra nastavnica srpskog, te je to bio glavni razlog da završi studije na Filozofskom fakultetu, odsek Srpska književnost i jezik u Novom Sadu. Pored filmova i kvizova, uživa u muzici i putovanjima.

"Oduvek sam bila okružena decom i volela da radim sa njima, tako da je ovaj poziv došao kao nekakav prirodan sled stvari uz ljubav prema knjigama."

Rad u vedrom i kreativnom okruženju je veseli i motiviše, a cilj joj je da njeni učenici odrastu u srećne, radoznale i vredne ljude i dobre drugare.

"U ovoj školi se pruža velika sloboda u kreativnosti nastavnika, ali se od njega i mnogo očekuje. Nastavnici mnogo tesnije i lakše sarađuju što doprinosi raznovrsnosti i kvaltetu nastave. Osim toga dostupnost različitim tehnologijama, mogućnost različitih pristupa obradi lekcija, mogućnost održavanja nastave van zgrade škole i drugi nekonvencionalni vidovi usvajanja gradiva čine nastavu kvalitetnijom i zanimljivijom i deci i nastavniku."

Potrebno vam je više informacija?

Zakažite posetu Ocekujemo vas