Preporuke roditeljima

RADIONICA ZA RODITELJE

ŠTA I KAKO PRIČATI SA TINEJDŽERIMA KOJI POČINJU DA IZLAZE

RADIONICA ZA RODITELJE

ŠTA I KAKO PRIČATI SA TINEJDŽERIMA KOJI POČINJU DA IZLAZE

Ova radionica je poslednja ove godine te ćemo posle nje imati pauzu oko mesec ipo dana Na ovoj radionici razgovaraćemo...

Ova radionica je poslednja ove godine te ćemo posle nje imati pauzu oko mesec ipo dana.

Na ovoj radionici razgovaraćemo o toleranciji kao opštem trendu današnjice i o njenim posledicama, o autoritetu u tinejdžerskom periodu. O granicama, pohvalama i posledicama, o ulozi oca i o ulozi majke, delegiranom roditeljstvu, odsutnim očevima i razmaženosti, o tome kakve kazne i pohvale koriste da podstaknu našu decu na ophođenje i ponašanje koje je konstruktivno i lišeno konflikta, stresa i napetosti. Pričaćemo o uspešnoj strukturi razgovora za rešavanje problema.

Bavićemo se i sledećim temama:
1. Kako im pomoći da održe ili razviju radne navike i budu više motivisani za učenje i ispunjavanje svojih svakodnevnih obaveza?
2. Šta i kako pričati sa tinejdžerima koji počinju da “izlaze”?
3. Kako savladati generacijske razlike između njih i nas?
4. Šta raditi sa bezobrazlukom i lenjosti?

Radionica se održava na istom mestu, škola Tvrdjava u Štrosmajerovoj ulici u Petrovaradinu, u nedelju, 11. decembra od 9 do 13h.


Molimo vas da potvrdite vaše prisustvo na ovoj radionici do 6.decembra 2016.

Vođa radionice, Dragana Belegišanin Zakić, sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom u radu sa roditeljima i decom ovog uzrasta, ponudiće raznolika rešenja koja pomažu deci, ali i roditeljima da prihvate ograničenja.

PRIJAVILJIVANJE JE OBAVEZNO, A MOŽETE TO UČINITI SLANJEM PORUKE NA belegisaninzakic.dragana@gmail.com ILI POZIVOM NA BROJ TELEFONA 0658623414.

Kotizacija iznosi 3000 RSD.

VESTI I DEŠAVANJA