Letopis

JUN I AVGUST

JUN I AVGUST

Petaci su ponavljali temu koju su radili u prethodnom tromesečju – Stari Rim, tako što su slagali 3D puzzle tog antičkog grada.

Biobašta

Veselo i radno u našoj Biobašti.

Projaktna nedelja

Poslednja nedelja polugodišta kod nas uvek je rezervisana za projekte. Tako je bilo i od 10-14. juna. Tokom projektne nedelje, naši đaci su uspeli da se upoznaju sa davnim, zaboravljenim igrama, da istražuju o fudbalu i košarci, da kreiraju svoje igre ili pak da se oprobaju u kulinarskim izazovima. Jedno je sigurno, da smo se svi dobro zabavili.

Škole na reci

Kao saradnici na projektu ,,Prekogranični rezervat biosfere Mura-Drava-Dunav“, predstavnici naše škole su 25.6. prisustvovali otvaranju ,,Škole na reci u Novom Sadu“. Učestvujući u kreiranju programa za ,,Školu na reci“ imali smo priliku da ukažemo na važnost očuvanja poplavnih područja uz naše velike reke.

Letnji eko kamp

Letnji eko kamp “Planeta nas čeka” održan je kod nas u dva termina od 24-29.6. i od 19-24.8. Kroz zanimljive praktične primere kako štedeti energiju, šta i na koji način pravilno reciklirati, deca su učila kroz igru i postepeno su se pripremali za povratak u školu.

VESTI I DEŠAVANJA