Letopis

12.06. - CROSSMINTON

Za Prvenstvo Srbije od 32 prijavljena takmičara, raspoređenih u 9 uzrasnih kategorija, učenici trećeg i četvrtog razreda su učestvovali u grupi U12.

Naši učenici su se za ovo takmičenje pripremali sa svojim nastavnikom fizičkog vaspitanja, Predragom Marcikićem i ostvarili zapažene rezultate.

Učenici IV razreda U.Đ. i M.D. osvojili su I mesto, dok su njihovi drugari iz razreda Đ.B. i L.A. osvojili drugo mesto. Treće mesto osvojili su učenik IV razreda L.V. i učenica III razreda L.M., dok je učenica L.B.K. osvojila VII mesto.

14.06. - REZULTATI LITERARNOG KONKURSA

Društvo učitelja Topole u saradnji sa gradskom bibliotekom “Radoje Domanović” i Topola medija forumom 7. marta ove godine raspisali su VII literarni konkurs za učenike osnovnih škola.

U kategoriji starijeg školskog uzrasta za učenike od V do VIII razreda na temu “Šapat moga zavičaja” učestvovali su i učenici naše škole sa sastavima na zadatu temu.

Učenica V razreda T.G. osvojila je drugo mesto, dok su učenica V razreda S.T. i učenici VI razreda K.M. i N.N. osvojili treće mesto.

VESTI I DEŠAVANJA