Preporuke roditeljima

RADIONICA ZA RODITELJE

MODELI RODITELJSTVA RADIONICA ZA RODITELJE

RADIONICA ZA RODITELJE

MODELI RODITELJSTVA RADIONICA ZA RODITELJE

Kako svesno ili nesvesno svojim ponašanjem utičemo na formiranje svoje dece u tinejdžerskom periodu Ukoliko ste roditelj tinejdžera i neretko...

Kako svesno ili nesvesno svojim ponašanjem utičemo na formiranje svoje dece u tinejdžerskom periodu?

Ukoliko ste roditelj tinejdžera i neretko vam se čini da ne prepoznajete sopstveno dete, pozivamo Vas na radionicu koja se bavi metodama i tehnikama za lakše prevazilaženje ovog turbulentnog perioda.

Akcenat će biti na nama roditeljima.
Na našim referentnim okvirima,
Uverenjima koje smo čvrst oformirali o sebi i svom okruženju, a koja mogu biti iracionalna ili delimično blokirajuća.
Našim usvojenim modelima ponašanja kojim i direktno i indirektno utičemo na način kako se razvijaju naša deca. I to vrlo snažno i određujuće, što nekada može biti pogubno, ali ukoliko osvestimo na vreme i rešivo. Toga najčešće nismo svesni.
Biće konkretno predstavljen veliki broj modela roditeljstva i porodičnih stilova koji je karakterističan za naše područje i sredinu (ko su nama bili autoriteti i kako su uticali na nas i šta i kako smo mi to usvojili)
Načini kako osvestiti ono što je od toga dobro, a šta nas u tom smislu blokira i čini disfunkcionalne i nemoćne kao roditelje.
Načini kako sve to svesno prevazići, korigovati i raditi sa svojom decom i na njima, voleti ih, a da se osećamo mirnije, oslobođenije i upućenije u raznolike nijanse komunikativnih i vaspitnih stilova kojih često nismo svesni.

Treća po redu, radionica za roditelje će se održati 19.11.2016. od 10 do 14 časova, u prostorijama OŠ “Tvrđava”, Štrosmajerova 8.

Vođa radionice, Dragana Belegišanin Zakić, sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom u radu sa roditeljima i decom ovog uzrasta, ponudiće raznolika rešenja koja pomažu deci, ali i roditeljima da prihvate ograničenja.

PRIJAVILJIVANJE JE OBAVEZNO, A MOŽETE TO UČINITI SLANJEM PORUKE NA belegisaninzakic.dragana@gmail.com ILI POZIVOM NA BROJ TELEFONA 0658623414.

Kotizacija iznosi 3500 RSD.

VESTI I DEŠAVANJA